BLOG

Dovolte mi představit vrh D narozený 20.5.2017. Pracovní název - Sněhurka a 7 trpaslíků, neboli 3 černí kluci, dva znakatí a dva plaví, všem velí jediná znakatá fenka. Baghira je opět starostlivá a trpělivá maminka, porod i péči o prcky zvládá s přehledem 💗 Všichni pejsci mají přes 500g, fenka 400g, znakáčci mají znaky akorát, plaváčci mají pěknou...

Na klubové výstavě, která se konala tento víkend na Knížecím rybníku se předvedli dva zástupci naší chovatelské stanice - poprvé ve třídě otevřené čerstvě dvouletí Catuschka a Cairo. Ve velké konkurenci (19 fen a 24 psů) získala Catuschka známku VÝBORNOU a Cairo byl dokonce na bedně - VÝBORNÝ 3! O vítěze třídy otevřené běhal i budoucí otec našeho D...

Náš C vrh oslavil druhé narozeniny, s některými se uvidím v sobotu na klubové výstavě, ostatním posílám podrbání alespoň na dálku. Přidávám narozeninová fota Catuschky, Corinny, Caren, Caira a Cavalera. Protože slavit narození dětí by měly slavit hlavně matky, Baghira dostala lososa a já si dala dortík :-)

Dostali jsme zprávu od Cavalera, který si koncem dubna užíval v severním Finsku čerstvě napadaný sníh a slunečné počasí.

Druhá polovina březosti - dnes je 39.den, Baghira je zatím stále veselá a hravá, jen se na sluníčku víc zadýchá a sežrala by na co přijde :-)
2nd half of Bagiras pregnancy - she is still joyful and playful, but when the sun finally starts to shine, she gets tired easy. She would eat whatever she finds :-)

V neděli jsme se zašli podívat na Mezinárodní výstavu psů v Praze na našeho Caira - poprvé se vystavoval v mezitřídě. Krásně se předvedl a získal od paní rozhodčí Ridarčíkové ocenění V1, CAC. Moc gratulujeme! / Cairo H.G. won his first V1, CAC in middle class - Int. Dog Show in Prague.

Dnes jsme na ultrazvuku napočítali 6 malých kuliček, březost Baghiry je tedy potvrzena a jsme zvědaví, kolik štěňátek se kolem 20. května narodí. // Pregnancy of our Baghira is confirmed! We saw 6 small balls on todays sonograph, so we are excited how many puppies will be arround the 20th of March born :-)

Spustila jsem nové stránky, doufám, že jejich aktualizace bude snazší a dozvíte se zde novinky ze života našich psů :-)

Po dlouhém rozvažování všech pro a proti jsem se rozhodla pro PRO a včera jsme si s Baghirou udělaly výlet za znakatým fešákem Lokim od Červené skály, pejska z tohoto vrhu jsem si na krytí naplánovala, už když se narodili :-) Krytí proběhlo přímo ukázkově, asi za 20 minut od našeho příjezdu bylo hotovo a doufáme, že koncem května...

Halka 13 let

18.02.2017

Naše Halka slaví své 13. narozeniny. Zašli jsme na dvouhodinovou procházku do Stromovky, dortík byl taky, myslím, že to s námi ještě nějaký čas vydrží :-)
Our Halka celebrates her 13th birthday!

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky